Ambassadeurs

De jongerenlijn Genderpraatjes wordt ondersteund door een heleboel geweldig mooie en lieve mensen: onze ambassadeurs! Ontmoet ze hier en hoor wat zij te zeggen hebben over Genderpraatjes.

Klik op een ambassadeur om hun persoonlijke filmpje te bekijken!

 • Portret van Jules.

  Jules

  Jules (hij/hem) is een ontzettend getalenteerd podiumkunstenaar, queer activist en trans man. Misschien kennen jullie Jules al van de serie ‘Hij is een Zij’, maar daarnaast ligt er voor deze jongen nog heel veel in het verschiet. Jules is een rolmodel die wij niet zomaar uit het oog verliezen!

 • Portret van Nanoah.

  Nanoah

  Nanoah (die/hen) is naast maker van de Genderkwiebus Podcast ook schrijver, spreker en activist! Deze alles-kunner zet zich onder andere in voor het verspreiden van informatie over gender en wat het betekent om non-binair te zijn.

 • Portret van Alice.

  Alice

  Alice Olsthoorn (zij/haar) is niet alleen YouTuber, maar schrijft en zingt ook geweldige liedjes (je kan haar vinden op Spotify). Ze lijkt absoluut onbevreesd om zichzelf te zijn zonder excuses. Wat zijn wij blij met Alice als rolmodel binnen onze community!

 • Portret van Sidney.

  Sidney Stacey

  Sidney (zij/haar) is een charismatische powervrouw en een rolmodel binnen onze community waar wij ontzettend blij mee zijn. Sidney heeft veel meegemaakt om de krachtige vrouw te zijn die ze nu is en wij hopen dat haar verhaal ook jullie en anderen kan helpen!

 • Portret van Laurens.

  Laurens

  Laurens (hij/hem) is een echte zorg-kampioen. Hij studeert Ergotherapie en werkt in de ouderenzorg met dementerenden. Laurens hoopt aan iedereen mee te geven dat je jezelf de tijd mag gunnen om uit te zoeken wat bij je past en dat je niet hoef te doen wat er van je verwacht wordt van je omgeving.

 • Portret van Zeger.

  Zeger

  Zeger (hij/hem) is een altijd vrolijke, energieke jongen. Hij is vaak te vinden op het rugby-veld en geeft ook nog eens hockey training! Het is Zeger zijn missie om gender en seksuele diversiteit bespreekbare onderwerpen te maken op scholen. Een heel belangrijk doel denken wij!

 • Portet van Annika.

  Annika

  Annika (zij/haar) is een buitengewoon inspirerende trans vrouw die niet zomaar over zich heen laat lopen. Annika is afgestudeerd aan de opleiding Mode & Maatkleding en schrijft over onderwerpen als identiteit en maatschappij, waarmee zij hoopt bij te dragen aan onze community.

 • Portret van Emma

  Emma

  Emma (zij/haar) is een energieke en ontzettend creatieve meid. Haar talent voor modelleren en filmpjes maken laat ze onder andere zien op haar TikTok en YouTube kanaal. Zo energiek en krachtig Emma is kunnen wij allemaal wat van leren denken wij bij Genderpraatjes!

 • Portret van Zinga.

  Zinga

  Zinga (hen/hun of die/diens) is iemand die zich hard inzet voor de trans en non-binaire community. Hen loopt stage bij TNN en werkt als vrijwilliger bij TranScreen en Transmagazine NL. Zinga heeft als doel om de zichtbaarheid van trans en non-binaire personen te vergroten.

 • Portret van Elio.

  Elio

  Elio Heres (hij/hem) is orthopedagoog en seksuoloog consulent. Daarnaast gebruikt hij zijn online platform om kennis over gender te vergroten en anderen te inspireren zichzelf te zijn, wat hij doet met vleugje extravagante mode! Elio vecht er voor dat iedereen zichzelf kan zijn in welke vorm dan ook. Want als je niet jezelf bent, wie ben je dan wel?

Wil je graag met één van onze vrijwilligers praten?

Dat kan! Ga daarvoor naar de homepage en kies voor chatten, bellen of mailen. Al onze vrijwilligers hebben veel ervaring met onder andere de zorg, gender en hoe je daarover met anderen in gesprek kunt gaan.